PODELI

Troje poslanika stranke Dosta je bilo, po napuštanju ove stranke ispovedili su se ekskluzivno ZICERU o torturi koju su morali trpeti u toj stranci.

Sonja Pavlović, Aleksandra Čabraja i Jovan Jovanović kažu da DJB nisu napustili zbog politike te stranke, koja je kako tvrde sasvim ispravna, već zbog sektaškog mentaliteta koji vlada u stranci a koji je nametnuo Saša Radulović lider DJB-a.

– Pre bilo koje sednice stranke, ili našeg javnog nastupa, morali smo svi da se držimo za ruke, da mrmljamo neke mantre koje nam je svakom ponaosob podelio Radulović, i da klimamo glavama. Tek kada bi obavili taj bizarni ritual, mogli smo održati sednicu stranke ili nastup na medijima ili nekoj tribini i konferenciji. – objašnjava Čabraja.

– Neki koji su prethodno napustili stranku su znali za ove bizarne rituale vrha stranke, pa su posle mene po medijima razvlačili kao okultistu i šta ti ja znam šta. – navodi Čabraja, vidno potrešena.

Jovanović kaže da su se oslobodili sektaškog ludila i da je on lično najviše stradao.

– Ja već mesecima idem na terapije kod psihologa, koji mi je uzred budi rečeno i savetovao da napustim to neprirodno i izvitopereno okruženje koje me je dovelo u ovu situaciju. – navodi Jovanović.

Sonja Pavlović kaže da joj nisu toliko teško pali ti rituali koliko obavezno konzumiranje nekog bljutavog kolačića sreće koje je pripremala žena Saše Radulovića.

Ovo troje poslanika koji su napustili Radulovića poručuju svima u DJB da što pre napuste tu sektu i da se obrate nekom stručnom licu koje je osposobljeno da pomaže ljudima koji su zaglavili u kandžama sektaša.