PODELI

Kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora bliskih vrhu crnogorske vlasti, Milo Đukanović se sprema da preinače izbornu volju građana tako što će dovesti u Crnu Goru 100 000 kineza koji će glasati za njega i po kratkom postupku dobiti državljanstvo.

Ozbiljna interna istraživanja pokazuju da je Đukanovićeva stranka DPS pala na ispod 27% i da su izgledi da ponovo formira Vladu na granici naučne fantastike. Mila napuštaju stari koalicioni partneri a nove ne može da nađe jer svi u Crnu Goru znaju da su mu dani odbrojani.

Međutim Milo se ne predaje lako, sve svoje bogatstvo je uložio u ove izbore a Kinezi već danima pristižu brodovima i avionima za Crnu Goru. Procenjuje se da će do 16. ovog meseca kada su parlamentarni izbori u Crnoj Gori stići približno 100 000 Kineza koji već po ulasku u Crnu Goru dobijaju državljanstvo i upisuju se naknadno u biračke spiskove.

Opozicija u Crnoj Gori je već naslutila ovu Milovu prevaru i najavila blokadu aerodroma i luka u primorju.

Da li će Milo opet uspeti da prevari Crnogorce ili će ovaj put samo promeniti demografsku strukturu i potom izgubiti izbore, ostaje da se vidi u narednih nedelju dana.

10 KOMENTARI

Comments are closed.