PODELI

U okviru svojih predizbornih aktivnosti, predsednički kandidat Donald Tramp, obići će i Evropske države, zajedno sa suprugom Melanijom.

– U Evropi ću boraviti dve nedelje, koje ću iskoristiti da bih upoznao evropske lidere koje ne poznajem. Da ih uputim u ono što želim kad budem izabran da uradim od Amerike i Amerikanaca. Evropsku turneju ću početi od Beograda, koji smatram najvažnijim čvorištem Južne Evrope. U Americi sam krenuo sa Juga, iz Novog Meksika i Arizone, a tako ću i u Evropi. Beograd-Rim-Pariz, u toku prve nedelje posete.

977686

Još se ne zna ko će od srpskih zvaničnika primiti američkog predsedničkog kandidata, Donalda Trampa. Ako to bude predsednik Nikolić, svakako će Tramp, pored želja za uspeh i uobičajenih kurtoaznih pozdrava, poneti za Ameriku i jednu flašu čuvene „Tomovače“.

Malo je poznato da je Donald Tramp blizak i sa Ivicom Dačićem, preko koga je pokušao svojevremeno da zakupi lokacije na kojima su ruševine Generalštaba i MUP-a, u Kneza Miloša, da bi tamo gradio svoje hotele. Od toga nije ispalo ništa, ali je prijateljstvo sačuvano. Pretpostavlja se da će se, ako ne zvanično, Tramp sresti sa Dačićem privatno.

16 KOMENTARI

Comments are closed.