PODELI

Kako saznajemo od naših bezbednosnih službi, ponašanje vođe pokreta „Dosta je bilo“ Saše Radulovića, može se racionalno objasniti.

Naime, naš izvor blizak DB-u tvrdi da naša služba ima podatke koji dokazuju da su Amerikanci vršili eksperimente na Saši Raduloviću dok je boravio u Americi.

Radi se o famoznom programiranju ljudi. To je specijalni program koji pored uobičajenih političkih treninga podrazumeva korišćenje hipnoze, određenih opijuma, i na kraju ugrađivanje čipa u glavu!

– Mi ne znamo tačno da li taj čip služi kao odašiljač ili prijemnik podataka ili možda radi u oba smera. Ali pažljivom analizom ponašanja političara Saše Radulovića došli smo do neverovatnih zaključaka. Njegovo ponašanje pre odlaska u Ameriku i po povratku iz Amerike se drastično promenilo, može se reći da je današnji Radulović neki sasvim drugi čovek. Kasnije smo našim kanalima doznali da mu je ugrađen čip u glavu – objašnjava naš izvor blizak bezbednosnim strukturama.

brainchip

– Naši stručnjaci su detektovali ovaj čip u glavi Radulovića. Čip je zadužen za naglo menjanje raspoloženja. Čip je tako programiran da Radulović mora da provocira premijera Vučića – dodaje naš sagovornik, koji je morao da ostane anoniman iz bezbednosnih razloga.

– To je specijalna nano-tehnologija koja šalje stimulanse u korteks mozga i duž kičmene moždine svaki put kada Radulović pomene ili ugleda Vučića. Radulović prosto ne može ostati ravnodušan, on je praktično vučićoman, tako reći opijen Vučićem. Ovi stimulansi izazivaju lučenje hormona sreće serotonina i endorfina, svaki put kad Radulović napravi provokaciju na račun Vučića – objašnjava naš izvor.

– Problem će nastupiti onog momenta kad Vučić ne bude bio više na vlasti. Jer Radulović neće moći da se kontroliše. Mi smo duboko zabrinuti za sudbinu ovog jadnog čoveka – zaključuje naš izvor.

22 KOMENTARI

Comments are closed.