PODELI
Donald Tramp srpska nada!

Republikanac i kandidat za američkog predsednika Donald Tramp, apelovao je na srpsku dijasporu da glasa za njega.

– Hilari Klinton je zdušno zagovarala bombardovanje vaše otadžbine. Ona je kandidat vojno-industrijskog lobija. Dala je podršku svakom ratu u kome je učestvovala Amerika. Ovim rečima Tramp se obratio srpskoj dijaspori gostujući na lokalnoj TV stanici grada Čikaga.

Povodom najavljene podrške Sandersa Klintonovoj, kao i podrške koju je Hilari ovih dana dobila od Obame, Tramp je rekao sledeće:

– Sad su se svi okrenuli protiv mene. To je lažna elita Amerike. Oni nemaju osećaj za američki narod. Oni su izdali interese Amerikanaca! Njima je najvažnije da napune svoje džepove. Zato svake godine započinju novi rat u svetu, jer su dobro finansirani od vojno-industrijskog lobija. S druge strane, američka ekonomija stagnira. Mnogi gradovi su propali, mladi nemaju perspektivu. Ako oni ostanu na vlasti, Amerika će doživeti komunističku revoluciju – rekao je Tramp.

– Ja ne mogu ds obećam Srbima da ću im vratiti Kosovo, da ću se obračunati sa njihovim neprijateljima, ali mogu da obećam podršku na ekonomskom i političkom planu. Kao što sam pomogao Vojislavu Šešelju da izađe iz zatvora, tako mogu da utičem da se srpski interesi više uvažavaju u svetu. Vi odlučite da li ćete glasati za nekoga ko želi da vas izbriše sa lica zemlje ili za mene koji vam nudim saradnju na obostranu korist – apelovao je Tramp na Srbe u Americi.

– Meni pare ne trebaju, ja nisam kao Hilari i lažna američka elita koja profitira na krvi svoga naroda. Ja neću voditi Ameriku u rat po svaku cenu samo da bi pojedinci profitirali. Hilari je ratni profiter, ona se neće zaustaviti dok ne uništi planetu – zaključio je Tramp.

14 KOMENTARI

Comments are closed.