PODELI

Čuveni švajcarski naučnik Klaus Malc, zaprepastio je zapadnu javnost izjavom da su Rusi odavno ovladali kontrolom sistema HAARP, te da uveliko utiču na meteorološke prilike u svetu.

– Da li ste se ikad zapitali odkud toliki broj tornada po sevrenoj Americi, a u poslednje vreme i u zapadnoj Evropi? Od kud tolike poplave, i druge vremenske neprilike? Svi govore Amerika upravlja HAARP-om. Pa što onda tornado svake godine rasturi Ameriku? Zar zaista mislite da kada bi zapadni svet posedovao mogućnost kontrole vremenskih prilika da ih ne bi upotrebio na Rusiji ili Kini? A da li ste ikad čuli za tornado u Rusiji – postavio je pitanja zapadnoj javnosti ovaj švajcarski naučnik.

images-2013-HAARP20l_523962660

Klaus Malc dodaje da se i u Rusiji dešavaju vremenske neprilike, međutim njihov broj je stostruko manji, toliko mali da ih mediji gotovo ne registruju. Tačnije statistika pokazuje da je broj vremenskih neprilika u Rusiji onakav kakav je bio i pre 100 godina. Dok je u ostatku sveta učestalost vremenskih neprilika ekstremno porasla.

Tajni naučni podzemni grad u Sibiru
Tajni naučni podzemni grad u Sibiru

– Možete sad misliti da je Bog na strani Rusa, ili ipak da uzmete u obzir da su Rusi sa HAARP projektom počeli još u vreme Staljina u tajnim naučnim gradovima po Sibiru koji su i danas zaštićeni od očiju javnosti. U Sibiru se nalazi 10 naučnih gradova u kojima se već 70 godina vrše tajni eksperimenti. Zašto Putin ne dozvoli zapadnim i svetskim medijima da uđu u te gradove i snime šta se tamo dešava? Naravno da neće, jer ovako ima premoć nad zapadom – objašnjava Klaus.

– Sve ovo što se dešava poslednjih godina u zapadnoj Evropi i Severnoj Americi je samo upozorenje u odnosu na ono što Putin zaista može da uradi sa vremenskim prilikama – zaključuje Klaus.