PODELI

Kako saznajemo od izvora bliskog NVO  „Inicijativa mladih“ i „Žene u crnom“, operacija „Ne da(vi)mo Beograd“ je inicirana od ustaškog lobija.

ZENE U CRNOM

Ekstremni Hrvati su smislili operaciju „Ne da(vi)mo Beograd“ da bi sprečili dolazak arapskih investitora. Naime, arapski kapital je konkurencija hrvatskom kapitalu, pre svega u Vojvodini a zatim i u Beogradu.

4534654

Naš izvor tvrdi da je glavni organizator protesta hrvatski ekstremista i trubofolk muzičar Tompson. On je glava projekta a finansije je obezbedio Todorić, veliki hrvatski tajkun koji širom Srbije ima lanac svojih supermarketa. Takođe Todorić je glavni pretendent na kupovinu obradivog zemljišta po Vojvodini i građevinskog zemljišta u Beogradu. Tompson s druge strane ima radio stanicu u Srbiji koja isključivo promoviše njemu najdražu  turbofolk muziku. Tompson ima nekoliko ciljeva koje pokušava da realizuje preko ovih NVO. Prvi je da pomogne Todoriću da zadrži svoje dominantne pozicije na srpskom tržištu. Međutim glavni cilj Tompsona je, kako naš izvor navodi, da se on lično probije na srpsko muzičko tršište, koje je najzahvalnije u regionu i da organizuje makar jedan uspešan koncert u Beogradu.

12 KOMENTARI

Comments are closed.