PODELI
Trio

Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović izjavio je da opozicija ne može da ima zajedničkog kandidata za predsednika Srbije, kao i da je o podršci te stranke Dverima na ponovljenim izborima odlučio Bojan Pajtić.

–  Ako su ljudi glasali za nas ne možemo pretakati te glasove ili terati ih da glasaju za nekog drugog, rekao je Mićunović.

Mićunović je dodao da su mu sumnjivi odnosi Pajtića i mladog Obradovića iz Dveri i da ti odnosi prevazilaze političku saradnju ove dve stranke.

– Ja nemam ništa protiv da se demokratskim sredstvima pomogne nekoj drugoj partiji koja se zbog prekrajanja izborne volje građana našla u takvoj situaciji. Problem je što odnosi Pajtića i mladog Obradovića mogu da naruše stabilnost DS-a i odnose u mojoj partiji, obrazložio je Mićunović.

Međutim kako Zicer saznaje od izvora iz DS-a, bliskog Šutanovcu, pravi razlog zašto je Mićunović ljut na Pajtića je zapravo ljubomora. Naš izvor tvrdi da je „matori odlepio“ tu predizbornu noć kada je video da je Pajtić zagrlio Obradovića i rekao mu „Ništa se ti ne brini, sve ćemo to rešiti“. Mićunović je, po svedočenju našeg izvora, poslednjih dana veoma utučen i što je najgore odbija da jede jagnjetinu.