PODELI
I na kraju ON!

Ispovest beogradskog tatu majstora: Borko Stefanović je prepravljao naci tetovaže! – naslov je teksta koji je „Zicer“ objavio 8. marta, a za koji Borko tvrdi da je bio uzrok njegovog fijaska na proteklim parlamentarnim izborima!

Kako saznajemo iz vrha vrhova Levice Srbije, Borko je taj dan došao u stranku ljut k’o ris i odmah je počeo da viče na stranačke kolege (kojih, istina, nema mnogo, ali su to sve odabrani junaci).

Šta mi uradiše ovi sa Zicera!!!
Šta mi uradiše ovi sa Zicera!!!

Naš izvor iz vrha Borkove stranke tvrdi da je Stefanović odmah uključio jedan računar, našao pomenuti tekst sa „Zicera“ i pokazao stranačkim kolegama. Zatim je pročitao delove koji su ga naročito iznervirali i opet počeo glasno da viče i psuje. Kako nam je saopštio izvor, Borko je odskakao od zemlje koliko je bio ljut. Sve vreme je vikao: „Evo šta truli kapitalisti rade nama, poštenim levičarima! Ne znam ko stoji iza ovoga, ali ću ga naći! Sad su me skroz uništili i zbog ovoga neću preći cenzus!“

Mi se ovom prilikom Borku mnogo izvinjavamo. Zaista nam nije bila namera da ga oborimo ispod cenzusa. Verujemo da bi on sasvim sigurno prešao cenzus da nije bilo tog kobnog teksta o beogradskom tatu majstoru koji mu je prepravljao naci-tetovaže.

13 KOMENTARI

Comments are closed.