PODELI

Robert de Niro je u razgovoru za britanske medije pre nekoliko dana izjavio da je Srbija jedna od najmanjih država u Evropi, ali sa najvećim mukama od svih ostalih naroda. De Niro je rekao da je najveća nepravda učinjena Srbima od strane Evrope, ali i celog sveta, kada je odlučeno 1999. da se bombarduje ova mala zemlja.

Robert je istakao da je više puta govorio da se i lično oseća kao Srbin, ali da mu nije jasno zbog čega sukobi među Srbima, Hrvatima i Bošnjacima, kada je reč o gotovo istom narodu, koji je istorija razdvojila.

On je rekao da voli da dođe u Srbiju i da mu se sviđa Beograd u kom je boravio dosta davno. Želeo bi da snima istorijski film u Srbiji o Srbiji. Naročito su mu inspirativne srpske istorijske ličnosti, poput Draže Mihailovića, koji je bio prvi gerilski borac protiv fašizma i Slobodana Miloševića koji je, po njemu, tragična ličnost šekspirovskog kalibra.

Ekipa Zicera u saradnji sa T.A.B.U. (Telegrafska Agencija Balkanske Unije „Pouzdan izvor nepouzdanih informacija“)

19 KOMENTARI

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 79829 more Infos: zicer.org/2015/12/24/de-niro-srbima-ucinjena-najveca-nepravda-voleo-bih-da-glumim-drazu-ili-milosevica/ […]

Comments are closed.