PODELI

Nakon što se žena Ognjena Radivojevića Biljana Lukić požalila na N1 TV da joj je Zicer napakovao da je nekada bila u političkoj organizaciji JUL, podrobno smo proverili podatke i ustanovili da je došlo do zabune.

Izvinjavamo se Biljani Lukić što smo je doveli u neprijatnu situaciju da mora da dokazuje na Tviteru kako nikad nije bila članica JUL-a.

Potresna ispovest Biljane Lukić: Sa Julovcima sam preuzela studio B!

Do zabune je došlo tako što su nam dostavljeni podaci da je Biljana Lukić preko firme „Drim haus“ organizovala muzičke manifestacije na Danima ludaje u Kikindi za čega su joj SNS vlasti u Kikindi isplatile sumu od 6.934.752 dinara(šest miliona devetsto trideset četiri hiljade i sedamsto pedeset i dva dinara).

Prva asocijacija našeg glavnog urednika Kim Džonga je bila da je u pitanju Lepa Lukić, za koju se znalo da je svojevremeno bila bliska Slobodanu Miloševiću i Miri Marković koji su osnovali JUL.

Ne znamo u kakvom su srodstvu Biljana i Lepa Lukić, ali koincidencija da su obe povezane sa muzičkim festivalima i bivaju donirane od vlasti, po svedočenju našeg urednika, je dovela do ove nesmotrene zabune.

Iskreno se nadamo da nismo oštetili Biljanu Lukić u njenoj muzičkoj karijeri.