PODELI

Nakon uvrede koju je izrekao na račun voditeljke RTS Olivere Jovićević Sergej Trifunović je pokušao da objasni svoj vulgarni rečnik na Tviteru.

-Ne mislim da je džiberski rečnik nešto što priliči ozbiljnim ljudima, pogotovo ne poznatim ličnostima i političarima, ALI Srbija je u takvom sunovratu da je ovaj moj rečnik zapravo samo penicilin kojim lečim građane. – rekao je Trifunović za Zicer.

-Znate onu narodnu, klin se klinom izbija. E to i ja sad radim. Srbi su toliko primitivan i prost narod, daleko od svakog pojma civilizacije, da jednostavno ne razumeju drugačiji jezik. – objašnjava Trifunović.

-Zašto sam ja toliko popularan na Tviteru, pa zato što govorim jezikom koji je razumljiv srpskim primitivcima. Ja govorim njihovim jezikom i oni me razumeju. – dodaje Sergej.

-Pogledajte samo koliko se region izdigao u odnosu na nas. Od kad su se otcepili svi su dostigli neki kulturni nivo koji je za Srbe još uvek nedostižan. Sad tek mogu da razumem Hrvate i ostale zašto nisu želeli da budu u zajednici sa Srbijom. Nije da nisam pokušao na lep način, ali prosto stoka to ne razume. Ne, nemojte me pogrešno razumeti, ne mislim da su svi moji fanovi stoka, ali većina ipak jeste. – zaključio je Trifunović.