PODELI

Uprkos ogromnom trudu i zalaganju koje doživotni zamenik gradonačelnika Goran Vesić ulaže da bi prestonicu Srbije pretvorio u parking oko Ada Mola, postoje i oni koji rade protiv napretka naše zemlje.

O kome se radi?

Kako saznajemo od izvora bliskih istini, u pitanju je zloglasna militantna frakcija pokreta „Ne davimo Beograd“ šifrovanog naziva Prokleta Jerina.

Naime, sve što Vesić za dan sagradi, to Jerina po noći razruši. Tako smo saznali da je militantna frakcija NDBG Prokleta Jerina rakopala trg, i izvela sabotažu na vodovodu u ulici 27. marta.

Ova organizacija, poznata po svojoj surovosti, ne preza ni od toga da ploče koje je Vesić svojeručno ugradio u tlo Trga Republike, putem alhemijske transmutacije poveže belancima jaja, koristeći pri tome ona Agroživova B klase, za koja se zna da su slabog vezivnog kvaliteta.

Vesić planira da podigne i sebi spomenik na Trgu republike!

I to nije sve!

Ova militantna i nadasve opasna teroristička frakcija PROKLETA JERINA planira da poruši spomenik koji Vesić planira da podigne sebi u centru Beograda. Dobro upućeni obaveštajac Dragan Murar (konspirativno ime Muki) tvrdi da će Jerina detonirati Vesićev spomenik tačno u ponoć na Novogodišnji praznik kada će se na Trgu republike, gde se planira izgradnja monumentalnog spomenika, tog momenta nalaziti najveći broj Bugara, Turaka i drugih toliko željenih stranaca.

Takav teroristički akt bi nas ponovo mogao uvući u rat sa Bugarima, a možda i sa Turcima, ali bi u pre svega nepovratno izgubili poverenje koje trenutno uživamo kod turista.