PODELI

Čeda Čardak ekskluzivno za Zicer govori o ugroženosti Ćomana(pajdomana), o nepravednom odnosu društva prema njima, i o potrebi da se ćomani organizuju ako ne u posebnu naciju onda barem u neku stranku level Sergej Trifunović i njegov pokret.

– Odmah da kažem, meni se taj Sergej ne sviđa jer je on raspala narkomančina. Ja ovde govorim o ljudima za koje još ima nade. – kaže Čeda Čardak.

– Sergej je davno prešao tri lučeta u cik zore. A pazi koliko ima likova koji su samo na buksni. Pa brate, da se ne lažemo, pola Beograda. – dodaje Čeda.

– Vidi, kada bi se organizovali, mislim da bismo mogli obnoviti Jugu, pizda mu materina, u svakoj jebenoj bivšoj republici nas ima prilično. – objašnjava Čeda.

– Tebra, mene mnogi smatraju uljudnim, ne što sam lerdi, nego što sam načitan, brate. Nisam ti ja neki pčelar pripravnik, ali pazi kad znam razliku između ovog našeg i masonskog RADA. Malo to ko zna, brate. – kaže Čeda.

– Kažem ja ekipi, jbt, pa nama niko neće pomoći ako mi ne pomognemo sami sebi. Ostaćemo ko govno na cedilu. Da izvineš, ko ova naša jebena opozicija.- objašnjava Čeda Čardak.

– Ja sam sad u venopauzi. Puco sam se ganom, ali jbg otišle vene po kurcu, ponovo sam na pajdu pa mi nekako sve bistrije. Pajd je čist, arijevski brate, prva ruka. Nego, vidi, odvojio sam žvaku za vas. Znači mi ćemo se organizovati i izlazimo na sledećim izborima. Ako pređemo crtu, tražićemo naša prava, kapiraš. – zaključuje Čeda Čardak.