PODELI

Lider Dveri Boško Obradović glumiće u dečjoj seriji Pčelicu Maju saznaje Zicer iz dobro obaveštenih izvora bliskih Šolaku.

– Sad kad SBB pokreće novi dečiji kanal mene su zamolili kao književnika da napišem scenario za jednu dečju emisiju. Odmah sam se setio pčelice Maje i napisao novi scenario za Maju. Kad su mi ponudili glavnu ulogu mojoj sreći nije bilo kraja. – rekao je Obradović.

– Tajno sam se oblačio u Pčelicu Maju, noću kad svi spavaju, da roditelji ne vide. Jako sam voleo taj crtani film. Najviše sam cenio Maju zato što je pravdoljubiva i što pomaže svima, a opet je nekako svoja i nezavisna. – rekao je Obradović za Zicer.

– Zbog Pčelice Maje sam mnogo zavoleo žutu boju. Pošto je i Maja imala najboljeg druga i ja sam morao imati najboljeg druga. Tog drugara sam oblačio u žuto i onda smo noću skakali iz kontejnera u kontejner, kao što su Maja i Pavo skakali sa cveta na cvet. – dodaje Obradović.

– I danas jako volim ŽUTU boju i Pčelicu Maju i sve moje žute drugove. To je prosto jače od mene. Jer kako kaže naš narod: „Što kolevka odljulja to motika zakopa“. – zaključuje Boško.