PODELI

Ministar vojni Aleksandar Vulin objasnio je za Zicer zašto je navio glavu dok je u mimohodu sa Stefanovićem i Vučićem obilazio vojsku na paradi povodom Dana pobede, koja je održana sledeći dan.

– Imam hroničnu upalu sinusa. To su gadni bolovi. Nedao bog nikome. Mada ja ne verujem u boga, ali ipak, ne dao bog nikome.  – rekao je Vulin.

– To su baš gadni bolovi i ne pomažu tu nikakvi lekovi. Išao sam i na neko lasersko čišćenje i kod onog dede što je umro u Zrenjanin što ti sipa neku tečnost u nos, ma nema gde sve nisam bio ali džaba. – objašnjava Vulin.

– Jedino rešenje je zagrevanje sinusa. Najbolje je na suncu, kao što rade oni sangejzeri. Ali kad je ovako kišovito vreme potrebno je nositi kapu ili biti u toploj prostoriji. Pošto zbog obaveza ne mogu nositi kapu i stalno boraviti u zatvorenom prostoru, onda često imam ove upale. Uostalom zbog toga sam i prvi put bio oslobođen vojske.- dodaje Ministar.

– Nakon više decenija najzad sam našao adekvatno rešenje za moju upalu sinusa. Naime, kupio sam onu haubu što koriste frizeri za sušenje kose ženama kada stavljaju mini-val. To je odlična stvar. Uključim tu haubu i nataknem na glavu jedno pola sata-sat i posle toga sam miran ceo dan. – zaključuje Vulin.