PODELI

ON ZNA NAJBOLJE – tako se zove novoosnovana grupa građana koja planira da na sledećim predsedničkim izborima kandiduje Rona Džeremija za predsednika Srbije.

– Ron je profesionalac. To zna ceo svet. Dosta nam je neškolovanih i nestručnih političara sa lažnim diplomama. Nama treba profesionalac. – navode predstavnici ove grupe građana.

– Jebani smo već decenijama. Ne decenijama, već vekovima. Ali nestručno, neprofesionalno. Ostale su posledice i ožiljci. Dosta nam je amatera. Hoćemo prave majstore, kakav je bio recimo drug Tito. To nama treba. – objašnjava grupa građana.

– Ron je pravi izbor. Ako ga narod izabere za predsednika, omogućićemo mu da vlada doživotno. Jer ipak on ima najduži…staž u svojoj profesionalnoj karijeri. – navode predstavnici ove grupe građana.

– Ne, nije to mazohizam. Mazohizam je ovo kako se sad vlada Srbijom i kako se do sada vladalo. Po principu „Hoću kakim, neću kakim“. Srbi tradicionalno vole samo one koji umeju čvrstom rukom da vladaju. Što kaže narod: Koji jebu, a ne vade! – objašnjava grupa građana.