PODELI

 

Iako je javnost već utihnula povodom slučaja Barbabe Životić, ekipa emisije „24 minuta sa Zoranom Кesićem“ obratila se povodom samog događaja i reakcija predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Poštovani Gospodine Predsedniče,
uznemireni događajem ali i još više Vašom reakcijom na isti, nalazimo za obavezu da Vam se obratimo i ukažemo na posledice do kojih će doći ukoliko se nastavi tom istom linijom.
Nestručnost u obmanjivanju auditorijuma koji je mlada koleginica pokazala, a koju ste vi podržali, može dovesti do ekspanzije sličnih ekscesa, a to nije u interesu ni Vama ni nama.

Ako se trend ovakvih ispada nastavi naša emisija postaće potpuno besmislena jer će realnost biti brutalno komičnija od naših pokušaja da anesteziramo one koji sebe smatraju intelektualcima. Podsećamo Vas da smo to do sada uspešno radili po proverenoj formuli hranjenja samozadovoljnosti sluga kroz potsmevanje manama gospodara. Rezultat će biti nezadovoljni intelektualac (jugosloven, evropejac) kome više neće biti dovoljno da svom poslodavcu uz našu emisiju od srca pljune pod prozor.

Pametan ste čovek, razmislite, ukoliko dozvolite da pred kamere u javnost izlaze neiskusni amateri, koji ne umeju da u odgovarajućim okolnostima improvizuju, može se dogoditi da isti zađu dublje i u teme za koje je rečeno da ih se smemo samo ovlaš doticati. Na ovakve gafove, u skladu sa imidžom koji imamao moraćemo u emisiji i mi adekvatno odreagovati. Jasno je da ni Ambasador, ni gej lobi, a ni Vaš Brat time neće biti zadovoljni.
Pustite nas da uveseljavamo deo biračkog tela koje sebe smatra pametnim, a Barbaru i njoj slične pošaljite u realiti programe da bi svako mogao da radi svoj posao i svi bili zadovoljni.

Srdačno,
Ekipa emisije „24 minuta sa Zoranom Кesićem“.