PODELI

 

Tokom predsedničkih izbora stidljivo se govorilo u krugovima opozicije da bi Beli Preletačević mogao biti Vučićev projekat za oduzimanje opozicionih glasova. Svi koji su tada pokušavali da upozore na prevaru prozvani su SNS botovima.

Danas kada to više nije nikakva tajna, Beli Preletačević od novaca koje je dobio da razbije opoziciju, otvara kafane, poslastičarnice i nije ga blam. A i što bi ga bilo blam kada postoji gomila lakovernih koji verovatno i dan danas misle kako je zapravo on bio iskren u svojim namerama da pobedi na izborima, te da nije bio ni u kakvom dilu sa Vučićem.

Elem, Zicer redakcija kao i uvek među prvima je došla do senzacionalnog otkrića da se priprema NOVI BELI PRELETAČEVIĆ.

Ovaj put je u pitanju pravi glumac, a ne neki klinac koji izvodi performanse. U pitanju je Sergej Trifunović. Mediji pod kontrolom vlasti se upinju da pred prolećne izbore, koji više nisu neizvesni, prikažu nekoliko ljudi kao ozbiljne, istrajne i nepokolebljive opozicione borce.

Između nekoliko kandidata izdvaja se Sergej Trifunović. Njegova uloga će biti da glumi novog Belog Preletačevića, da pravi performanse širom Srbije i da pridobije jedan deo tih glasača koji su Luki Maksimoviću već ukazali poverenje.

Vučićev plan je da marginalne likove iz opozicije medijskim spinovanje, stalnim negativnim pominjanjem na njegovim medijima, promoviše tako da opoziciji ne ostavi mogućnost izbora i odlučivanja na narednim izborima.

Opozicija će po inerciji morati neke od tih odabranih Vučićevih piona da istakne na svojim predizbornim listama. Nepotrebno je napominjati da su svi ti marginalci kupljeni već unapred.

Uskoro ćemo imati novu seriju opozicionih superheroja, mučenika, progonjenih, premlaćivanih, neustrašivih boraca protiv Vučićevog režima, a zapravo njegovih piona koji će mu omogućiti da nastavi da vlada još 10 godina.