PODELI

Kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora bliskih Vuku Jeremiću, ovaj do skora bogati srpski političar je naprasno dekintirao. Spekuliše se da su ga izmuzli mangupi iz redova njegove partije koji su mu obećavali da će postati najpopularniji političar u Srbiji zahvaljujući njihovim PR sposobnostima.

Jeremić je potegao svoje američke veze i počeo da reklamira Koka-Kolu kako bi uspeo da sastavi kraj s krajem.

Pošto je srpsko tržište previše malo i nezanimljivo ovoj velikoj svetskoj kompaniji, za usluge reklamiranja, ponudili su Jeremiću svega dva miliona dolara.

Naš izvor tvrdi da je zbog ovako slabo plaćene reklame Vuk prinuđen da uvede restrikcije. Tako je, kako saznajemo, izbacio sva luksuzna pića i prestao da poručuje Koka-Kolu iz Amerike te počeo da pije samo domaću srpsku Kolu. Smanjio je i tompuse sa 20 komada dnevno na dva. Više ne ručava po luksuznim restoranima, već je unajmio baba Zorku da mu kuva prebranac, kiseli kupus i musaku.

– Vuk je osetno smršao, a i ubledeo je u poslednje vreme. Baba Zorkin prebranac mu se ne sviđa. Kaže da ga veoma naduvava, a isto tvrdi i za srpsku Koka-Kolu. Ali Vuk je čvrsto rešen da prebrodi ovu trenutnu krizu i da junački izdrži na srpskoj domaćoj kuhinji i domaćoj Koka-Koli do narednih izbora na kojima planra da odnese sigurnu pobedu. – tvrdi naš izvor.

Jeremić je ubeđen da će glasači prepoznati ovaj mučenički podvig te da će glasati za njega, kao što iz istih razloga glasaju i za Vučića.