PODELI

Obišli smo skromno naselje Cigana u Ljubić polju da saznamo šta se zapravo desilo sa poštarom koga je navodno pretuklo 30 uglednih građana tog naselja.

Ono što smo saznali ŠOKIRAĆE SRBIJU!

Cigani iz Ljubić polja su nam ispričali šta se zapravo dogodilo.

– Taj poštar je uvek dolazio drogiran u naše naselje i ucenjivao nas da mu od socijalne pomoći damo procenat. – ispričala nam je Ciganka Aleksandra Mitrović, koja je želela da ostane anonimna.

– Mi smo tom pijanom i drogiranom poštaru svi uvek davali 50% od naše socijalne pomoći, jer mi ne umemo da se potpišemo pa je on mesto nas falsifikovao potpis. On se za ta tri meseca, koliko je radio, jako obogatio. – navodi Mitrovićka.

Ugledni trgovac starim gvožđem naselja Ljubić Polja, Tarzan Jovanović nam je ispričao drugu, istinitiju verziju događaja.

– Poštar je izleteo iz svojih kola potpuno go, trčao je unezvereno po ulici i onda se u jednom momentu sapleo o bakarni kabl i pao je niz strminu, na koju mi bacamo otpad sa otpada. Možete misliti kako se samo izubijao jadničak. – objasnio je Tarzan.

Šaban Šabanović, ugledni domaćin Ljubić polja, koji nije hteo da kaže čime se bavi, ispričao nam je treću verziju događaja, za koju se kune da je apsolutno istinita:

– Poznato je da su poštari lažovi i rasisti, a na smireno pitanje nas poštenih građana potežu noževe i sekire. Bogu hvala da se ova goloruka grupica hrabrih građana usprotivila poštanskom teroru koji je odneo previše žrtava do sada u našem naselju a i u Srbiji. Inače, samo da se zna, njega niko nije ni pipnuo. Kako čujem, pao je pijan tamo dole u jarak i razbio se sam. – kaže Šabanović.

Inače, saznali smo u Ljubić polju da su Cigani, čim su videli da je poštar izbo Ciganku i pao te se opasno povredio, pritekli da mu ukažu prvu pomoć, ali je već bilo kasno, neko je prethodno ukrao poštarsku torbu i odneo.