PODELI

Nakon održanog koncerta Miroslava Ilića u Zagrebu strasti se ne smiruju. Ovaj put razlog za cirkus nije u nacionalizmu, tome da li je šahovnica ustaška ili Bajaga četnik, već je sukob nastao oko para.

Naime, isplivala je informacija da je Dragan Šutanovac sredio tezgu u Zagrebu svom tastu narodnom pevaču Miroslavu Iliću na račun Momčila Bajagića. Nakon što su hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert u Karlovcima, Bajagini prijatelji iz Zagreba su pozvali Bajagu da ipak dođe u Hrvatsku i umesto u Karlovcima održi koncert u predgrađu Zagreba. Tad nastupa Šutanovac i izbacuje iz dogovora Bajagu, a ubacuje svog tasta Miroslava Ilića.

Kako saznajemo, nakon što je saznao da je izbačen iz igre posredovanjem Šutanovca, Bajaga je u afektu zvao Miroslava Ilića i izvređao ga najstrašnije.

Nakon što se Ilić požalio zetu Šutanovcu da ga je zvao Bajaga i da mu je pretio, Šutanovac je rešio da podigne tužbu protiv Momčila Bajagića. Tako će se ova bizarna afera najverovatnije završiti na sudu.