PODELI

Nakon pretnji koje su stigle od Dragana Đilasa na mejl adresu Zicera, u kome Dragan Đilas piše da će nam podmetnuti bombu pod sajt, rešili smo da otkrijemo pravu istinu o „kompromitujućem“ Dverjanskom dokumentu koji smo objavili.

Naime, našem uredniku Kim Džongu je lider Dveri Boško Obradović u poverenju rekao da mu se osipa članstvo stranke zbog koalicije sa Đilasom. Obratio se za pomoć Zicera da bi očuvao članstvo.

Rado smo se odazvali da pomognemo u ovako delikatnoj situaciji. Smislili smo navodni dokument u kome Obradović za pare nudi ceo Glavni odbor svoje stranke Đilasu. Potom je Obradović trebao u medijima da napadne Vučića i vlast kako mu pakuju afere jer je dokument očigledan falsifikat. Iskreno ko još o parama piše u zvaničnom dokumentu, kad svi znamo da se keš daje na ruke. Tako je Boško trebao da sačuva članstvo, Vučić bi ispao kriv, a mi bi zaradili neku kintu.

Međutim Obradović o ovom našem dogovoru nije obavestio Đilasa. Zašto to nije učinio i da li je namerno propustio da ga obavesti, nama nije poznato. U svakom slučaju Obradović nije ispao fer i red bi bio da javno prizna kako je on sam falsifikovao dokument da bi očuvao članstvo od rasipanja zbog koalicije sa Đilasom. Polovina članova Dveri je rešila da se ispiše iz te stranke zbog koalicije sa Đilasom. To nam je lično Obradović priznao!