PODELI

Najpoznatiji srpski novinar Stefan Cvetković, za kojim je policija Srbije intenzivno tragala nekoliko dana, pod sumnjom da je ubijen, zapravo se sve vreme nalazio u Segedinu!

Kako Zicer ekskluzivno saznaje, Cvetković je dobio pare od jednog lidera opozicije, da inscenira svoje kidnapovanje i da se skloni u neku stranu zemlju. Plan je bio da se Cvetković kao novinar koji je već žestoko kritikovao vlast, proglasi žrtvom represivnog režima, te da se vlada Srbije pozove da da ostavku kao u Slovačkoj, nakom ubistva novinara.

Na nesreću scenarista, Cvetković nije otišao dalje od Segedina, gde je u kratkom roku, tačnije za jednu noć, potrošio sve pare na mađarice, drogu i alkohol. Naši izvori tvrde da je reč o ogromnoj količini para, koja je Cvetkoviću trebala da posluži da dva meseca boravi u bilo kojoj stranoj zemlji.

Cvetković je već sledeći dan došao nazad u Srbiju i rešio da se pritaji na obližnjem salašu u blizini Bele Crkve. No upravo tu ga je pronašla policija.

U insajderskim informacijama iz policije se navodi da je Cvetković uočen na dotičnom salašu, a kada se policija približila salašu Cvetković se sakrio u obor i zavukao u slamu. Ubrzo je otkriven uz pomoć pasa tragača i odvezen u Beograd na ispitivanje.