PODELI

Jutros rano sa Brankovog mosta, protestanti koji blokiraju saobraćaj zbog cene goriva, bacili su tri starije žene.

Naime, dve starije gospođe su negodovale što ne mogu da provozaju svoj novi, nedavno kupljen Mini Cooper, te su zaglavljene na mostu zajedno sa protestantima.

Starije gospođe u Mini Cooperu su pošle na autoput da provozaju nov auto koji su to jutro pazarile ali su ostale zaglavljene na Brankovom mostu zbog blokade, među luksuznim Poršeima, BMW-ima i Audijima.

Treća gospođa je bila pešak, ali se pridružila svojim vršnjakinjama kada je videla da ih tetovirani momci maltretiraju. Treća gospođa je ujedno počela da skandira: „Živeo Vučić! Dole izdajnici iz opozicije! Nećete nam ukinuti penzije!“ Što je bio okidač, koji je kod nervoznih protestanata izazvao pravu lavinu besa, te su opasni tetovirani momcu podigli ove tri starije žene i bacili preko ograde u reku Savu.

Srećom, tog momenta se ispod mosta nalazio čuveni spasilac Renato Grbić, koji je u kratkom roku izvukao sve tri starije žene na obalu.

Kako smo saznali od policije, starije žene su dobro, nemaju nikakve povrede, dobro se osećaju, jedino je ukraden njihov automobil Mini Cooper, za kojim policija intenzivno traga.