PODELI

Nekoliko udruga/udruženja ustaša i četnika, organizovalo je pisanje tužbe protiv predsednika Srbije zbog, kako kažu, poniženja i uznemiravanja.

Naime, iz ovih udružena/udruga tvrde da je Aleksandar Vučić svojim odlaskom u Zagreb srušio sve njihove snove, te da kao pripadnici drevnih balkanskih ideologija imaju pravo tužiti Vučića zbog izrugivanja njihovoj ideologiji i rušenja njihovih snova i nadanja.

Četnici zameraju Vučiću što je ON prvi otišao u Zagreb, a ne oni. Oni smatraju da je Vučić tom posetom Zagrebu srušio njihove snove.

– Sad kada mi jednog dana umarširamo u Zagreb sa srpskim zastavama i himnom „Bože pravde“, svi će reći Vučić je to pre vas uradio. To nas je veoma uznemirilo, te smo rešili sa našom braćom ustašama da podnesemo tužbu protiv ovog izdajnika Vučića! – kaže Boža četnik.

– Vučić nas je jako uznemirio i povrijedio naša osjećanja i domoljublje. Ja evo ni sad ne mogu doć sebi, kako je to jedan srbijanski predsjednik mogao doć u Zagreb i da ga dočekaju izvješane srbijanske zastave i ona užasna genocidna himna „Bože pravde“! – utučeno dodaje Jure ustaša.