PODELI

Beli moćni orao (White Power Eagle) – Udruženje advokata iz Libertvila (deo grada Čikaga) posalo je dopis našoj redakciji nakon objavljene vesti, da je čuveni američki glumac Morgan Friman, prešao u Islam i zamrzeo Srbe, nakon što je kao dečak dobio batine u tom srpskom delu Čikaga.

Morgana Frimana SRBI pretukli kad je bio dete, posle je tajno prešao u ISLAM!

Pismo prenosimo u celosti:

Pomaže Bog!

Posle vašeg pisanja u cenjenom magazinu Zicer, naše advokatsko udruženje, White Power Eagle, koje zastupa i brani interese srpske dijaspore širom Sjedinjenih Američkih Država i Kanade, moralo se oglasiti, istinom i samo istinom, tako nam Bog pomogao!

U vašem članku, koji ste objavili 7. februara 2018. se novodi nekoliko pogrešnih informacija, koje bi ovim otvorenim pismom želeli demantovati.

Morgan Friman jeste živeo u našem komšiluku, u četvrti koju pretežno čine afro-amerikaneri. Međutim, nema ni jedan sudski izveštaj, niti policijski, koji bi potkrepio vaše pisanje o tome kako je Morgan Friman bio pretučen u srpskom delu Čikaga u Libertvilu.

Ako je tako nešto izjavio dotični gospodin, neka mu to služi na čast.

Međutim, pregledom sudske i policijske dokumentacije, naše udruženje, White Power Eagle, je došlo do podataka da je Morgan Friman nekoliko puta privođen kao maloletnik zbog džeparenja i drugih krađa u Libertvilu.

Ovaj sitni lopov, Friman, je oštetio u nekoliko navrata poštene građane Libertvila.

Prvi zabeleženi slučaj delikvencije Morgana Frimana, navodi da je dotični pokrao pun džak obuće. Friman je iskoristio srpski običaj  izuvanja pred kućom, te je na ulazu petospratne zgrade pokrao svu obuću stanara i zaputio se u afro-amerikanersku četvrt. Uhvaćen je dok je izlazio iz Libertvila, na mostu.

Drugi slučaj govori da je Friman opljačkao nemoćnu staricu, ukravši joj tri punjene paprike i dve sarme. Friman se ušunjao na zadnja vrata kuće dotične starice i iz kuhinje ukrao ove poslastice. Građansko hapšenje je izvršio bivši sveštenik i komšija starice M.Đ.

Preko 30 slučajeva delikvencije je zabeleženo a koje je počinio Morgan Friman. Takvom lopovu i džeparošu nije danas teško da laže protiv Srba, jer je za taj posao dobro plaćen. No, naše udruženje neće ulaziti u njegove koristoljubive pobude u skorašnjim medijskim nastupima. Naša dužnost je bila da iznesemo istinu i samo istinu, tako nam Bog pomogao!