PODELI

Na tragu poverljivih informacija koje su počele kolati našim obaveštajnim krugovima o tome da je Marin Le Pen srpski projekat, redakcija Zicera je otišla do našeg eminentnog naučnika Jovana I. Deretića kako bi saznala ima li u tim pričama kakve istine.

– Naravno da su te priče istinite! Marina Le Pen je poreklom iz Lepenskog vira. To su najstariji Srbi na planeti, koji su stvorili pismenost i civilizaciju. Zanimljivo je da je po njima i Sorbona dobila ime. Znate, ranije su Srbi, odnosno Sorabi ili Sobri bili sinonim za pismenost, i odatle SORBona. Ona vrlo dobro zna i ko je i odakle je, ali to mora da krije da bi pobedila na ovim izborima. Njenim izborom, konačno će se na čelo Franačke, odnosno Francuske, prvi put od Karla Velikog, ponovo naći Srbin. To sve su znale i naše obaveštajne službe, koje su strpljivo i godinama radile sa Marinom, kako bi postala političar najvišeg ranga i infiltrirala se u vlast, ali i da ne bi zaboravila korene. Zato je samo Srbima bilo dozvoljeno da na njenim mitinzima mašu zastavama Republike Srbije – završava naučnik.

Na naše iznenađenje ovim šokantnim saznanjima, pitali smo gospodina Deretića „Zar Marin Le Pen nije ćerka Žan Mari Le Pena?“, gospodin Deretić otkriva još jednu tajnu najvišeg ranga: 

 – Malo je poznato da je Žanovo srpsko ime, pravo ime, Žarko. To je ime koje su znali samo on i njegova porodica, koje su krili od svih. Žarko Le Pen zapravo znači Žarko iz Lepenskog vira. On je uklonjen od strane naših službi iz politike kada je pretilo da se sazna njegovo pravo poreklo i njegova namera da od Francuske posle hiljadu godina ponovo napravi državu sa srpskim vladarem na čelu. Zapravo, naše službe su mu spasle život time što su ga sklonile iz politike. Taj tajni plan, hvala Bogu, ipak nije ugašen, i sad ga nastavlja Marina. Zato, Srbi u Francuskoj, glasajte za našu Marinu!