PODELI

Proročica Milijana sa Sajlova u Novom Sadu,  ekskluzivno za Zicer govori o budućim događajima koji će zapljusnuti Srbiju!

 – Vidim, ovo talasanje se neće smiriti onako kako to vlast priželjkuje. ‘oće se smiriti preko leta, kad studentarija ode na more, ali s jeseni kreću još veći protesti. – kaže Milijana za Zicer.

 – I kod Putina u Rusiju će da bude isto. Samo tamo će biti mnogo gore. Tamo će se upetljati strane sile i biće strašno komešanje. Kod nas neće biti tako. Jer ovi što se bune nisu jedinstveni. Ima tu i partizana i četnika i to neće moći zajedno. Posle će da se razdele pa će praviti na nekoliko mesta svaki svoje proteste. Onda će ponovo da se saberu, pa će se opet razdeliti i sve tako. To će tako trajati godinama, tako da sada majke koje u kolicima guraju decu na proteste na kraju protesta će im ta deca ići u treći razred osnovne škole.- dodaje Milijana.

 – Mnogi će se buniti protiv Vučića, pa će čak i neki iz njegovih redova da idu u proteste i da ga napuštaju ali on će to sve pregrmeti takoreći na nogama, tj na vlasti i vladaće dugo i uspešno uprokos svemu.- objašnjava Milijana.

 – Posle Vučića na vlast će doći opet njegovi, jer narod će toliko da zamrzi ove što se protive da će iz inata i oni koji ih vole i koji ne vole, glasati za Vučićevce.- kaže Milijana.

 – Ali u jednom momentu će sve da se preokrene i više neće biti glasanja. – zaključuje Milijana svoje proročanstvo.