PODELI

Kako javljaju pouzdani izvori Zicera iz Migetove kafane koja se nalazi na periferiji Kragujevca, skoro je sigurno da će da izbije svetski rat 2018. godine!

Naime, Miroslav K., nezaposleni mašinski tehničar iz Kragujevca, koji je posetiocima kafane poznat po tome što zna sve o našim i svetskim tajnim službama, pravi svakodnevne projekcije šta će se zbivati na našoj i međunarodnoj sceni, od nedavno redovnim posetiocima Migetove kafane govori o mogućnosti skorog rata.

– Do sad sam se uverio da se radi o veoma obaveštenom čoveku – govori Miloš iz Kragujevca, koji nije hteo da mu otkrijemo identitet.

– Kad god bi se desilo nešto kod nas ili u svetu, on je nepogrešivo znao da nam objasni pozadinu toga. Ali od pre jedno desetak dana samo priča o ratu koji će da se desi.

Miloš nastavlja svoju potresnu priču:

– Prema Miroslavljevim proračunima, rat će prvo izbiti u Evropi, jer će se to Vatikanu ići u prilog, da zataška pedofilske skandale, ali će onda CIA to da iskoristi i razbukta rat do velikih razmera, jer, logično, njima odgovara nemir u Evropi. Posle toga će Putin da pošalje vojsku da zaštiti Srbe, i to je početak opšteg rata u Evropi! Do sada nikad nije bio siguran u ovako nešto, i iskren da budem, veoma sam uplašen!

Miroslav nije hteo da razgovara sa ekipom Zicera, tako da do zaključenja ovog članka nismo uspeli da saznamo nešto podrobnije o ovome, ali se i ostali gosti kunu da je Miroslav to zaista prognozirao, i upozoravaju sve stanovnike Srbije na krajnji oprez.