PODELI

„Zicer“ nastavlja sa ekskluzivnim objavljivanjem proročanstava, koja je Njegova svetost, patrijarh srpski Irinej, tokom čitanja ekspozea mandatara Vučića, u snu čuo od blaženopočivšeg patrijarha Pavla.

Podsećamo, tokom šest sati ekspozea (koje je njegova svetost Irinej, uglavnom, prespavao), u snu mu se javio prethodni patrijarh Pavle, koji mu je tom prilikom prorekao više stotina događaja u bliskoj budućnosti.

kukulkan_by_cariman-d3gfvne23. 2021, Goran Knežević objavljuje da je inkarnacija astečkog božanstva Pernate Zmije-Kecalkoatla (Kukulkana) i da je njegova misija među Srbima završena.

Penje se na toranj Crkve u Zrenjaninu i odleće u nepoznatom pravcu.

dr-zlatibor-loncar24. 2019. se otkriva da ministar zdravlja Lončar iz hobija decenijama proizvodi vojne bioagense za Kineze.

Njegove „veze sa Zemunskim klanom„, za koje su ga optuživali, stvorene su radi pronalaženja subjekata za testiranje.

25. Saša Radulović 2021. stupa u gej brak sa Tomom Nikolićem, nakon što Maja Gojković preuzme funkciju Predsednika. Objavljuju da su u strasnoj ljubavnoj vezi još od 2013.

Toma i RaduleOtkriva se da je pre više od četiri decenije, kada je Toma Nikolić bio poslovođa ŽEGRAPA, na gradilištu, u jednom od šumadijskih gradova, upoznao mladu Željku, s kojom je ušao u romantičnu vezu i napustio je kada je zatrudnela.

Željka je kćerku dala na usvajanje i nju je usvojila porodica Kuburović. Dali su joj ime Nela. Željka je potom otišla u Kanadu i, zbog razočaranja u muškarce, promenila je pol i postala biznismen, Saša Radulović. Po Sašinom povratku iz Kanade, kada je postao ministar, Toma i Željka se prepoznaju i među njima se ponovo rasplamsava žar ljubavi.

pera26. 2017. U Srbiju iz Indije dolazi čuveni guru Svami Srbekananda, kako bi pronašao važnu ličnost koja se reinkarnirala među Srbima. BIA je saznala da je reč o novinaru Petru Lukoviću (uredniku E-novina), koji je, ni manje, ni više, reinkarnacija zloglasnog Markiza De Sada.

U razgovoru sa Srbekanandom, Luković doživljava prosvetljenje, odlazi u prašume Amazonije i pridružuje se indijanskom plemenu koje se bori protiv sečenja amazonskih šuma. Nažalost, tri dana po dolasku, ujeda ga otrovni pauk i umire u najtežim mukama.

Majkl D27. 2017. Majkl Devenport spoznaje bolnu istinu da ga se, kao predstavnika EU u Srbiji, Velika Britanija zauvek odrekla. Traži od Vučića politički azil u Srbiji, ali pre nego što se njegov zahtev ostvari, gine pijan u saobraćajnoj nesreći, koju je izazvao tako što se vozio šinama na pruzi Ruma-Kukujevci-Erdevik, pevajući himnu God Save The Queen. Nakon udesa pronađen je našminkan i u ženskom donjem vešu.

Autopsijom je utvrđeno da je Majkl Devenport zapravo Georg Šicer, zloglasni folksdojčer iz Drugog svetskog rata, dramaturški obrađen i prikazan u domaćem filmu, Salaš u malom ritu, koji vodi istragu oko toga „ko je spalio žito„. Interesantno je da je neposredno pre pogibije, Devenport vodio i istragu o tome ko je srušio objekte u Savamaloj.

vuk28. 2017. godine Vuk Jeremić se zbog zdravstvenih problema dobrovoljno prijavio u bolnicu na testiranje. Kod njega je tada utvrđena čudna genetska anomalija – prisustvo gena delfina. Iznenađen ovim nalazom, Jeremić odlazi na Jadransko more, zaranja i na svoje iznenađenje shvata da može da diše pod vodom. Nestaje tokom naredne tri godine i vraća se 2020, kao prvosveštenik kulta Dagona. U toku narednih godinu dana, kult Dagona pod njegovim rukovodstvom preuzima i objedinjuje sve masonske lože na celom Balkanu, nakon čega Jeremić bez ikakvih problema biva izabran za Generalnog sekretara UN.

Određene hrišćanske crkve u njegovoj pojavi prepoznaju dolazak Antihrista.

borko-stefanovic-olivera-kovacevic29. Na dobrotvornoj večeri fondacije Dragice Nikolić, 2019. godine dolazi do fatalnog susreta između Dragice i Borka Stefanovića. Prepoznaju se oko bolne zajedničke teme – seksualnog zanemiravanja od strane svojih partnera (Toma Nikolić je Dragicu zapostavio zbog strasne veze sa Radulovićem, dok je Olivera Kovačević u ljubavnoj vezi sa Jelenom Trivan).

Dragica i Borko prepuštaju se vrtlogu strasti, usled čega se Borko vraća svojim nacističkim korenima kako bi ispunio Dragičin fetiš – šiša se na ćelavo i oblači “spitfajerku” i cokule. Zbog ove njegove transformacije, postaje žrtva aktivista Levog samita Srbije i od nanesenih povreda ostaje impotentan.

teofil-pancic30. Grupa ruskih naučnika 2021, na poziv premijerke Nele Kuburović, dolazi u Beograd i tom prilikom upoznaju njenog ljubavnika Teofila Pančića.

Iste večeri Teofila otimaju pripadnici ruskih službi i naučnici na njemu vrše testove kojima pouzdano utvrđuju da je u pitanju poslednji živi primerak Krapinskog čoveka. Tajnim avio-transportom odvode ga u Novosibirsk, gde mu se gubi svaki trag, zbog čega Nela doživljava nervni slom.

Živković31. 2022. godine, usled jake oluje u Nišu, otkriva se da je Zoran Živković sintetički organizam, odnosno robot nepoznatog porekla, pošto njegovo „telo“ počne da varniči na kiši. Prestrašeni građani Niša, koji su varničenje uočili, za pomoć se obraćaju predstavnicima Ruske Federacije, stacioniranim u bazi u Nišu.

Rusi utvrđuju da je Živković, u stvari, eksperimentalni model sovjetskog androida, poslat u svemir daleke 1957, zajedno sa psom Lajkom. Time je konačno rešena i misterija Živkovićeve opsesije vinskim plantažama, pošto je utvrđeno da kao svoje pogonsko gorivo koristi vino. Međutim, ostaje misterija kako se on uopšte našao u Nišu.

Maja32. Kako bi postala predsednica (umesto da ode u zatvor), Maja Gojković se udaje za biznismena Iliju Devića, koga je prevarom oštetila za 400 miliona dinara, kao gradonačelnica Novog Sada. Dević otpisuje štetu kao „bračni miraz“, a Maja (konačno) pronalazi muškarca koji u njoj vidi ženu – i ubrzo zatrudni, čime dobija mesto u Ginisovoj knjizi rekorda. U šintoističkom obredu, venčao ih Igor Mirović, koji je u međuvremenu postao sveštenik te religije i majstor REIKI-ja.

Nastaviće se…