PODELI

Možda je na pomolu nov metod lečenja kamena u bubregu. Marko Janković, mladi Beograđanin, izvesno vreme je bolovao od kamena u bubregu. Ovih dana je trebalo da operiše bubreg kako bi uklonio kamen. Međutim, kad su lekari izvršili predoperativni pregled, ustanovili su da uopšte nema kamen u bubregu.

– U Kliničkom centru, na odeljenju za bubrežna oboljenja su mi saopštili da nemam više kamen u levom bubregu – kaže Marko.

mobile-phone-cell-smart-towers-dangerous

– Kada su me pitali šta sam to promenio u svojoj ishrani ili ponašanju, rekao sam ništa, osim što sam na toj strani u futroli o pojasu nosio mobilni telefon i što sam razgovarao preko slušalice.

Doktori su rekli da su verovatno talasi koji dolaze iz telefona uticali na razgradnju kamena u bubregu – objašnjava Marko.

Stručni tim lekara će formirati eksperimentalnu grupu koja bi isto tako trebalo da nosi mobilni o pojasu sa one strane na kojoj se nalazi bubreg u kom je kamen. Tako će pokušati da dokažu da zaista zračenje koje dolazi od mobilnog telefona može blagotvorno da utiče na organizam, tj. da razbije kamen u bubregu.

22 KOMENTARI

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 69526 more Infos: zicer.org/2016/06/23/beogradanin-marko-jankovic-mobilnim-telefonom-razbio-kamen-u-bubregu/ […]

Comments are closed.