PODELI

Antonela Riha je osula paljbu po Saši Raduloviću, lideru pokreta „Dosta je bilo“, nazivajući ga autokratom koji prezire novinare, jer se boji da će izaći na videlo istina o njemu!

Antonela je Radulovića nazvala nesposobnjakovićem koji jedino ume da tvituje.

– On samo čeka svoju priliku da ugrabi vlast. To je jedan bolesni autokrata koji, ako bi, ne daj Bože, došao na vlast, bio gori od Miloševića – istakla je Antonela.

– Njegov prezir prema novinarskoj profesiji je tipičan sindrom primitivnog balkanskog autokratskog ponašanja – objašnjava Riha.

Na ove reči je reagovao lider pokreta DJB Saša Radulović, zapretivši tužbom.

– Moj pokret i ja radimo u interesu svih građana Srbije. Mi nismo ničija ispostava, niti nas finansira šiptarski lobi, za razliku od Antonele Rihe i njenog mentora Iljirija Gašija. Može ona da bude novinarka CNN-a što se mene tiče ali nema pravo da laže, kleveće i vređa. Zato ću podneti tužbu protiv dotične, a na sudu ćemo dokazati da Antonela radi za šiptarski mafijaški lobi sa Kosova – rekao je Saša Radulović.

18 KOMENTARI

  1. … [Trackback]

    […] Read More here: zicer.org/2016/06/10/antonela-riha-radulovic-je-bolesni-autokrata-radulovic-tuzicu-rihu-i-njen-siptarski-lobi/ […]

Comments are closed.