PODELI

Sanda Rašković Ivić je za Novosti juče izjavila da planira da se povuče sa mesta predsednice stranke DSS-a, jer, kako je rekla, ima 60 godina i misli da je vreme da na to mesto dođe neko mlađi.

Međutim, danas je Sanda Rašković Ivić demantovala Sandu od juče, rekavši da je to ishitrena odluka i da još ne planira da se povuče sa mesta predsednice DSS-a.

Kako je izjavila za NSPM, nije joj jasno šta je Sanda od juče htela da kaže. „Izborna skupština u stranci je tek 2018. godine i kako onda da se povučem pre izbora?“, zapitala se ona.

Sanda je još dodala da ovake ishitrene izjave samo štete njenom ugledu i stranci i da dodatno zbunjuju DSS botove na NSPM-u.

nspm

– Evo, pogledajte današnje komentare na NSPM-u, vezano za te moje dve izjave. Jadni moji botovi, sada su totalno zbunjeni. Jedni pišu: svaka čast za takvu odluku, dok drugi pišu da nije još potrebno menjati predsednicu, s čime se i ja danas u potpunosti slažem – objasnila je Sanda.

– Iza svega, naravno, stoji Vučićev režim i njegova zavera da ocrni moju stranku, a s druge strane, mene kao lidera DSS-a predstavi neuračunljivom – zaključuje današnja Sanda Rašković Ivić.

18 KOMENTARI

Comments are closed.