PODELI
Svim Novosađanima čestitam Novu Godinu!

Vjerica Radeta na svom tviter nalogu čestitala je svim Novosađanima novu 2016. godinu i poželela im sve najbolje u predstojećoj godini.

Tviter čestitka za Novu godinu svim Novosađanima
Tviter čestitka za Novu godinu svim Novosađanima

Vjerica je objasnila kako se ludo provela u novogodišnjoj noći  i kako je na trgu „kod Miletića“ performas bio sjajan. Ona je još dodala kako se ne seća baš najbolje ko je nastupao jer posle pola litre šljive teško je bilo razabrati likove, ali joj se čini da su Šešelj i Ceca nastupili zajedno.

Vjerica Radeta
A evo kako su Novosađani odgovorili na čestitku

Nazvali smo danas kancelariju SRS i zatražili Vjericu da proverimo da joj neko nije hakovao tviter nalog. Na telefon se javio sredovečni muškarac izvesni Nemanja Šarović, koji je želeo da ostane anoniman a evo šta je on tom prilikom izjavio za Zicer:

– Manite bre Vjericu, nalila se ko majka  sinoć u Novom Sadu. Jedva smo je strpali u autobus jer je htela da ide da gleda neke stripere. Voja je odlepio, sve vreme puta nazad za Bg je govorio kako će je isključiti iz stranke, ali se posle predomislio, jer kao što znate trenutno dok ne srušimo Vučića oskudevamo u kadrovima. U svakom slučaju zabranićemo joj pristup internetu dok ne prođu izbori. Voja je rekao da može samo da izađe u Knez Mihailovu i da baca kletve na slučajne prolaznike za koje pretpostavi da nisu glasači SRS-a.- objasnio je anonimni Nemanja Šarović.

18 KOMENTARI

Comments are closed.