PODELI
Zafrkant Klajn

Kako „Zicer“ ekskluzivno saznaje, na prijemu koji je priredio kabinet Predsednika Srbije, izbio je do sad nezabeležen i po svemu neuobičajen skandal. Naime, prema rečima prisutnih, Dr Ivan Klajn se prvo napio, a onda spopadao članice protokola.

Jedna od njih nam je rekla i šta se tačno dešavalo:

– Bilo je užasno! Prvo se napio od nekog jeftinog vina koje uvaljujemo novinarima i zvanicama nižeg ranga, a onda je počeo da spopada moje koleginice. One su ga sve odmah otkačile, i tada je prišao meni. Iz poštovanja prema njegovoj reputaciji, pokušala sam da ga smirim, ali je postajao previše navalentan i morala sam da ga otkačim grublje. U tom trenutku, iz razloga koji su samo njemu poznati, počeo je da urla na mene. Tada mi je rekao: „Ko si bre ti da mene otkačiš?! Je l’ znaš bre ti da ja celu naciju zajebavam već decenijama?!? Maltretiram vas sve bre nekim glupostima, izmišljam pravila kako mi dune i ti ćeš mene da otkačiš? Ne, nego ću ja tebe da otkačim, jer si ružna!“ Kad mi je to sasuo u lice, samo se okrenuo i izašao. Kunem vam se, gledali smo svakakve ovde, ali ovo još nisam doživela!

U pokušaju da dođe i do druge strane, naš list je probao da uspostavi vezu i sa gospodinom Klajnom, ali on nije bio raspoložen da komentariše naša saznanja.

10 KOMENTARI

Comments are closed.