PODELI

Naša proslavljena borkinja za ljudska prava Nataša Kandić, izvinila se Vojislavu Šešelju zbog svih neprijatnosti koje je Šešelj doživeo od nje.

U pismu koje je objavila na svom blogu stoji sledeće:

„Dragi moj prof. Šešelj,

ja sam se o Vas puno ogrešila. Kao što kaže naša izreka: „Pogreši konj, a kamoli magarac“, pa stoga želim ovim putem i javno da Vam se izvinim.

Vi znate da nisam toliko kriva, koliko sam bila u zabludi koju su mi servirale naše „demokratske“ snage od 2000-tih, pa na ovamo. Meni su oni uporno o Vama pričali razne gadosti, a ja sam, jadna, potpala pod njihove odvratne laži.

Vi i ja sada znamo da ste heroj – heroj koji je dokazao da nije kriv za zločine koji su mu stavljani na teret. Vi ste za mene jedan dobrodušni meda, ali nemojte da mislite da vas nazivam tako zbog vaših gabarita – ne – nego vam tako tepam, kao što bih tepala svakom mom poslodavcu sa Zapada.

Moram Vas se sada i javno ispovediti: ova oslobađajuća presuda je u izvesnoj meri i mojih ruku delo. Šta mislite ko je sve slao one lažne svedoke? Šta mislite ko je „slučajno“ pogrešio u dokazima i ostalim materijalima, pred kojima su tužioci u Hagu ispadali smešni? Da, to je sve moja zasluga, medo moj slatki.

Želim Vam brz oporavak i da me vodite jednom na more u naš Dubrovnik.

Voli Vas Vaša Nata“

18 KOMENTARI

Comments are closed.