PODELI

Neuspešna terapija Sande Rašković Ivić

Kako Zicer ekskluzivno saznaje od anonimnog insajdera iz vrha Dveri, Sanda Rašković Ivić ima ozbiljnih psihičkih problema.

Naime, zbog političkog angažmana, Sanda je u prošlosti već imala stresom uzrokovane psihoze i neuroze, ali ono što je prelilo čašu su kontinuirani napadi na nju od strane Vojislava dr vojvode Šešelja.

Sanda se prvo obratila humanitarnoj organizaciji „Žene pomažu ženama“, kojoj i sama pripada, međutim, oni nisu umeli da joj pomognu, pa su je uputili psihijatru i psihoterapeutu, ali Sanda nije pristala da ode kod psihoterapeuta, kako naš izvor tvrdi, verovatno iz gordosti i sujete, jer je i sama psihoterapeut.

Kako je vreme odmicalo, stanje joj se drastično pogoršavalo. Počela je da pada u histeriju. Dobijala je iznenadne napade plača ili smeha, a najgore su situacije bile pred kamerama i medijima. Veći deo snimaka DSS je uspeo da otkupi za paprenu cenu, kako ne bi dospele u javnost. Histerična Sanda je ipak nastavljala sa ekscesima, razbijala je čaše i napadala ljude oko sebe tvrdeći za najbliže saradnike da šuruju sa Šešeljom. Stanje bi joj se uvek pogoršavalo kada bi videla Šešelja na TV-u ili pročitala neku njegovu izjavu u novinama.

Potražila je alternativno rešenje u kineskoj magiji gatanja u tačkice (do zaključenja ovog broja nismo uspeli da saznamo o čemu se tu radi), no to je Sandi dodatno pogoršalo stanje pa se na preporuku Boška Obradovića obratila poznatom igumanu poznatog srpskog manastira (izvor Zicera nije hteo da otkrije ime manastira ni igumana).

U početku joj je odlazak u manastir pričinjavao zadovoljstvo i olakšanje. Ispovedala se redovno igumanu, a on ju je postepeno rukovodio u duhovnom životu. Sanda je uspela da pronađe mir u tišini manastira i molitvama igumana. Međutim, problem je nastao onog momenta kad je Sanda ispovedila da je uzrok njenih patnji glavom i bez brade, niko drugi do Vojislav Šešelj.

Naime, kako tvrdi naš izvor blizak vrhu Dveri, taj iguman je veliki poštovalac lika i dela vojvode Šešelja i ideje velike Srbije. Kada je iguman čuo da Sanda za sve krivi Šešelja proglasio ju je za đavoimanu, najurio ju je iz manastira i bacio anatemu na nju.

Neutešna Sanda sada je u još gorem stanju nego što je bila ranije. Propila se. Histerični napadi ne popuštaju, naizmenično se smeje i plače, razbija stvari po kući, kida bunde i baca konfete kroz prozor na prolaznike. Ponaša se krajnje neracionalno. Postala je izuzetno nepoverljiva prema Bošku Obradoviću i sumnja da ju je on namerno poslao u taj manastir kako bi je eliminisao iz političkog života!

15 KOMENTARI

Comments are closed.