PODELI
Kianu na meti Vehabija

Ruske dnevne novine, Moskovska raketa, otkrivaju pravu istinu o nedavnoj, navodnoj izjavi Kianu Rivsa na društvenoj mreži Fejsbuk, koju su preneli mnogi svetski mediji kao verodostojnu.
Kianu Rivs je za Moskovsku raketu rekao da on nema ni Fejsbuk profil, ni Tviter nalog.

– Prosto, nisam video neku korist od tih društvenih mreža. Imao sam Tviter nalog, ali su mi neprestano stizale seksi privatne poruke, te sam ga na kraju izbrisao.

Kako navodi ovaj moskovski dnevni list, Kianu Rivs je za sve optužio Selefije, tačnije Vehabije.

– To je jedan ekstreman pravac u islamu, koji je poprilično iskvario prvobitni islam, pozivajući se upravo na prvobitni islam. Sam otac Vehaba ga se odrekao, a njegov pravac nazvao šejtanskim – objašnjava Kianu.

– Tačno je da sam musliman, ali moji koreni po majci Patriciji su u Albaniji i mi smo vekovima pripadnici Bektaši pravca. Običaj je na Balkanu kod svih naroda da se pije alkohol(rakija), većina Bektaša tradicionalno pije alkohol. Mada ga ja ne konzumiram iz nekih sasvim drugih razloga, a jedan je taj što je moj otac alkoholičar i što nas je zbog alkohola napustio još u Bejrutu – dodaje Rivs.

– Islam sam upoznao još u detinjstvu, dok smo živeli u Bejrutu. Ali nisam bio vernik. Tek u kasnijim godinama sam spoznao istinu i vratio se veri predaka – objasnio je svetski poznati glumac za Moskovsku raketu.

– Ta izjava nema veze sa mojim ubeđenjima i, mada sam musliman, ne gledam na žene kao na robove ili predmet seksualne požude, kako to obično Vehabije posmatraju. Oni znaju za moje versko opredeljenje i to su pokušali da iskoriste u svoje sektaške svrhe – naglašava Kianu.

Moskovska Raketa je pitala Rivsa šta misli o Rusima i Rusiji, na šta je on odgovorio sledeće:

– Samo Putin ima snagu da preokrene ovaj matriks i da nas izbavio od korporativnog fašizma koji nas robotizuje. Svet je danas utonuo u najgori matriks. Rusi su uvek bili na strani pravde. I kao u Drugom svetskom ratu, tako će opet izbaviti svet od zla. U to duboko verujem!

„I cannot be part of a world where men dress their wives as prostitutes by showing everything that should be cherished….

Posted by The scientific miracles of Islam on уторак 1. март 2016.

9 KOMENTARI

Comments are closed.