PODELI
Povodom nove promocije našeg portala (link OVDE) od strane neovisnog DSS analitičara Đorđa (Đoleta od milja) Vukadinovića, u kome, poput internet trola, ponavlja prozivke na račun naše neobjektivne satiričnosti, upućujemo iskrene čestitke ovom Vlahu:
Gospodine Vukadinoviću Đorđe, ako Zicer nije satirčni portal, onda ste vi zaista Vlah (kao što napisasmo u tekstu – link OVDE). Ako ste Vi zaista Vlah ili se tako predstavljate i ako se zaista ovako oblačite, onda izvinite za namerno preventivno dezavuisanje. Nego, pre će biti da Vama smeta što je Zicer i Vas i Vašu DSS stranku stavio u satirični kontekst, ili što smo se našalili na račun Vašeg „nezavisnog“ analitičarenja s obzirom da ste ipak na listi DSS-a te je ovim dovedena u pitanje vaša nezavisnost kao analitičara i istraživača javnog mnjenja. Možda ste Vi navikli da se satira pravi samo na račun drugih stranaka na čijim listama niste. Možda vam je povređen ego ili sujeta. Ili ste se uplašili nečega. To sve sad nije ni bitno. Bitno je samo da utvrdimo da li ste Vi propali Vlah i da li smo mi satiričari u pokušaju. Jer, ako naš šaljivi tekst sa sve slikom Đoleta Vlaha nije satira, onda ste vi stvarno nezavisni analitičar, a mi, recimo, zavisni satiričari.
Nezavisno Srpsko Piskaralo Majkemi
Nezavisno Srpsko Piskaralo, Majkemi
Naš „nepoznati“ satirični portal, koji „uzgred budi rečeno“ (floskula koju često koristite), postoji svega par meseci, upravo zahvaljujući vašem durenju je postao poznat i zato možemo da zahvalimo Vama i Blicu. Urednišvu Blica treba da postavite pitanje zašto su jedan očigledno satirični sadržaj stavili u novine kao realne rezultate istraživanja. Mi za to nismo odgovorni, a nismo ni očekivali da će jedne „ugledne novine“ preneti naš šaljivi sadržaj kao realni izveštaj. To govori mnogo više o medijima danas u Srbiji, nego o nama, kao „neozbiljnom“ portalu. O fantomskim mejlovima, koji vam se priviđaju i Vašem uvidu u sve mejlove medija u Srbiji, teško da možemo dati neko racionalno objašnjenje.

16 KOMENTARI

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 82199 more Infos: zicer.org/2016/03/10/fenomenologija-vlaha-izgubljenog-u-trolovanju-ili-dole-ako-se-stvarno-ovako-oblacis-onda-izvini/ […]

Comments are closed.