PODELI
Sigal: Ovaj sme da vas bije!

Srpska Radikalna Stranka izdala je saopštenje u kome stoji da su se, na inicijativu predsednika Vojislava Šešelja, srpski radikali saglasili da na predsedničkim izborima 2017. istaknu Stivena Sigala za predsedničkog kandidata na listi SRS-a.

Kako stoji u saopštenju – Stiven Sigal kao dokazani rodoljub i građanin Srbije, koji ima dobre odnose sa Putinom i pritom ima validnu diplomu, ispunjava sve uslove za kandidaturu za predsednika Srbije.

– Mi, srpski radikali, oduvek smo negovali patriotizam i militarizam, dobre odnose sa Rusima i cenili istinske i prave borce za slobodu. Stiven Sigal se dokazao kao srpski patriota, jer je uzeo naše državljanstvo. Sem toga, on je u veoma dobrim odnosima sa Putinom, a takođe nam je priložio i svoju validnu diplomu. Sigal je kao instruktor aikida poznat širom sveta i tu nema falsifikata. On nikome ne mora da dokazuje da je to što jeste i da ume to što ume. Takođe, manje je poznato da je Stiven porodičan čovek sa  sedmoro dece, tako da je on odličan izbor za predsednika Srbije, jer ujedno promoviše i zaštitu porodičnih vrednosti – navodi se u saopštenju SRS-a koje je potpisao Vojislav dr Šešelj.