PODELI

Ekipa Zicera došla je do neverovatnog otkrića u oblasti viralnog marketinga.

Kad god u naslovu napišemo „Nećete verovati“, imamo neverovatnu čitanost od preko 150% neverovatnih, jedinstvenih poseta na našem sajtu. Naravno, to nama ovog momenta ništa ne znači, jer nemamo reklamne banere tako da nam velika posećenost za sada pruža samo ličnu satisfakciju.

Kada, pak, u naslovu napišemo: „Pročitajte obavezno“, od 100% ljudi koji naslov pročitaju na našoj FB stranici, čak njih 90% pročita i tekst.

Logika je prosta, čitaoci vole da im se naređuje.

Poučeni tim primerom, odlučili smo da objavimo naš žiro račun i vest naslovimo sa: “Obavezno uplatite!”, ili, „Nemate pojma kakvo dobro delo činite ako odmah uplatite makar i najmanju sumu na ovaj žiro račun“.

Već sledećeg dana na naš žiro račun počele su da stižu uplate, istina, u početku male i stidljive, ali kako je dan odmicao, sve veće, da bi krajem dana cifra dostigla SENZACIONALNIH 10.000 – evra, dabome.

Mi smo potom seli i sabrali se od NEVEROVATNOG iznenađenja, a zatim smo dohvatili kalkulator i izračunali koliko je to piva i, NEĆETE VEROVATI do kakvog smo zaključka došli!

Rešili smo da prestanemo s pisanjem na ZICERU – ŠOKANTNO, zar ne?!?

Evo i zašto.

Naime, za te pare možemo da kupimo približno 24 tone piva, a to u dogledno vreme nećemo moći da popijemo.

Dok ga ne popijemo, ostajte u zdravlju i veselju.

NEVEROVATNO, zar ne?!?

20 KOMENTARI

Comments are closed.